Аз съм системен играч и системен политик. В здравна комсиия днес

...
Аз съм системен играч и системен политик. В здравна комсиия днес
Коментари Харесай

Борисов: Асен Василев даде рецептата как да се излезе от ситуацията с Пирогов

Аз съм систематичен състезател и систематичен политик. В здравна комсиия през днешния ден ще бъде извикан шефа на " Пирогов ", с цел да отговори обществено по всички въпроси с болничното заведение.  през вчерашния ден даде рецептата по какъв начин да се излезе от обстановката с " Пирогов ". Това съобщи пред публицисти в коридорите на парламента лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

" Когато поема ангажимент, го извършвам. Имахме молба от Кирил Петков да подкрепим Закона за Черноморското крайбрежие поради хората, които го обичат на Корал, Иракли, Кара дере... и го подкрепихме ", разкри той.

" В тази коалиция, до момента в който нищо не се контракти, не е контрактувано. Затова през вчерашния ден дадох образец със Закона за Черноморското крайбрежие, той беше контрактуван ", разяснява водачът на.

" В никакъв случай ППДБ не би трябвало да се тормозят, в случай че дерогацията отпадне по най-бързия метод ", продължи Борисов и се обърна към пиара на ППДБ Найо Тицин, който почтително го слушаше и си водеше мемоари.

Очаквайте детайлности! 
 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР